Întâlnire cu mediul de afaceri - lansarea cererii de proiecte din cadrul Programului Operaţional Regional - 26 noiembrie 2009
Categorie:   Evenimente  
Data:  10.05.2011  Ora:  22:04  Numar vizualizari:  4562

Membrii Compartimentului de Afaceri Europene şi Reforma în Administraţie din cadrul Instituţiei Prefectului - Judeţul Harghita, împreună cu ADR Centru Alba Iulia şi Camera de Comerţ şi Industrie Harghita au organizat în data de 26 noiembrie a.c. o întâlnire cu mediul de afaceri din judeţul Harghita privind lansarea cererii de proiecte din cadrul Programului Operaţional Regional, Domeniul Major de Intervenţie 4.3 "Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor".

Toţi cei interesaţi de dezvoltarea firmelor cu sprijinul fondurilor nerambursabile, societăţi comerciale sau societăţi cooperative care se încadrează în categoria microintreprinderilor şi îndeplinesc condiţiile de eligibilitate detaliate în Ghidul Solicitantului de finanţare, pot depune proiecte. Sunt finanţate investiţiile care se realizează în mediul urban. Valoarea finanţării nerambursabile poate reprezenta maximum 70% din totalul cheltuielilor eligibile, dar nu mai mult de 200.000 euro. Ghidul solicitantului este postat pe site-urile www.inforegio.ro, www.adrcentru.ro.

Informarea potenţialilor beneficiari a fost importantă pentru că acestei sesiuni de cereri de proiecte îi sunt alocate toate fondurile rămase disponibile până în 2013 pentru dezvoltarea microîntreprinderilor prin POR.

În cadrul sesiunii, au fost prezentate: DMI 4.3 din POR de către Adriana Mureşan, director Programe şi Relaţii Publice şi proiectul "BISNet Transylvania" de către Andreea Creţu, expert programe, prin intermediul căruia sunt oferă o serie de servicii gratuite IMM-urilor din Regiunea Centru. La finalul prezentărilor, cei 30 de participanţi au adresat întrebări celor doi experţi ai ADR Centru, find clarificate mai multe detalii cu privire la accesarea acestor fonduri. Întânirea a fost una interactivă şi şi-a atins scopul de a creşte gradul de informare al potenţialilor beneficiari ai acestui program cu privire la condiţiile care trebuie îndeplinite şi documentaţia care trebuie pregătită pentru a beneficia de sprijin financiar nerambursabil.ABONARE
NEWSLETTER
Nume
E-mail
 
Trimite

PROGRAMUL SISOP

SISOP

PETIŢIE ONLINE

petitie_60
AVEŢI O NEMULŢUMIRE?
CLICK AICI
pentru PETIŢIE!

SESIZAŢI FAPTE DE CORUPŢIE

red_phone_47
SESIZAŢI FAPTE DE CORUPŢIE ALE PERSONALULUI MAI
0800-806-806

ACCESAŢI SITE-UL
PREFECTURII

mobil_153

ŞI PE TELEFONUL MOBIL